Ce reprezintă o fereastră calitativă?

De-a lungul timpului, compania noastră a lucrat intens la îmbunătățirea calității construcțiilor din PVC. Vizitarea diferitor expoziții europene ne-a ajutat mult să implementăm cele mai noi inovații și tehnologii, care acum ne permit producerea unor ferestre și uși de calitate, cu o durată mare de viață.

Ce reprezintă o fereastră calitativă?

În acest scurt articol dorim să vă prezentăm cele mai importante elemente care în mod obligatoriu trebuie să le conțină o fereastră din metaloplast:

1. Sistema de profil

Calitatea materiei prime la o fereastră influențează în mod direct calitatea finală a întregii construcții și perioada ei de exploatare. Dacă facem referire la profilul care este recomandat de compania noastra, Kommerling, atunci vă asigurăm că toată producţia concernului Profine Group corespunde standardului ISO 9001, aceasta reprezentând o garanţie a calităţii sale înalte. De asemenea, producătorul Profine Group folosește tehnologia GreenLine care corespunde obiectivelor Comisiei Europene pentru protecţia mediului și care interzice folosirea metalelor grele în producţia industrială.

2. Profilul solbanc

Acest profil este necesar în mod obligatoriu, potrivit fișelor tehnologice de montare a ferestrelor, deoarece de el se prinde glaful din exterior și pervazul din interior. Astfel el previne pătrunderea apei, a aerului și deformarea pervazului pe toată lungimea lui.

3. Armarea profilelor din PVC

Pentru păstrarea stabilității dimensionale a profilelor este absolut necesar armarea lor cu oțel zincat, potrivit cerințeler tehnologice a producătorului. S-a constat însa că grosimea oțelului, de 2 mm, contribuie suficient la durabilitatea construcțiilor din PVC, de dimensiuni medii. PlastRegal garantează folosirea armaturii de minim 2 mm. În cazul ferestrelor de tip panorama sau în cazul folosirii conectorilor între ferestre, atunci utilizăm armarea de la 2,5 mm la 3,5 mm.

4. Garniturile profilului

De gradul de elasticitate a garniturilor depinde etanșarea dintre toc și cercevea (dintre rama ferestrei și partea care se deschide). Profilele Kommerling sunt dotate cu garnitura TPE, aceasta fiind coextrudată pe profilul PVC, astfel asigurând sudarea profilului împreună cu garnitura. În cazul ferestrelor cu asemenea garnituri este asigurat un nivel mai înalt de termo și fonoizolare.

5. Termopanele

În dependență de necesitățile solicitate din partea clientului, de amplasarea ferestrei, partea nordică sau sudică, specialiștii companiei noastre vă vor recomanda cea mai bună soluție cu privire la componziția termopanului, deoarece acest lucru la fel este strâns legat de pierderile de caldură și alți indici, care trebuie să le întruneasca o construcție din PVC.

6. Feroneria

Calitatea feronerie fie prelungește durata de viață a unei construcții, fie o scurtează. PlastRegal deja de 12 ani utilizează feroneria MACO și cu încredere o recomandăm și clienților noștri. Datorită opțiunilor sale putem realiza ferestre de calitate, care prezintă siguranța în funcționare cum ar fi sistemul de blocare în cazul deschiderii greșite, microventilare, sistemul antiefracție (antifurt), balamale ascunse, etc.

7. Mânerele pentru ferestrele și usile din PVC

Mânerele joacă un rol important în funcționarea ferestrelor. Mânerele HOPPE sunt certificate în conformitate cu cerințele DIN EN ISO 9001: 2000. Aceasta înseamnă că toate produsele sunt controlate de sistemul de calitate și testate în conformitate cu directivele RAL. Bara robustă a mânererului este realizată din metal, este învelit cu un strat de protecție din plastic de 3 mm. Au suprafață rezistentă și de asemenea sunt rezistente la uzură. Zgârieturile și alte deteriorări nu sunt sesizabile.

8. Alte elemente importante la o fereastră PVC

Folosind conectorii de îmbinare, țevi de schimbare a unghiului, amplificatoare produse de Profine Group, putem garanta funcționalitatea și stabilitatea construcțiilor.

9. Capacul bentru baghetă

Dacă ferestrele și ușile din PVC sunt dotate cu acest capac, atunci întreținerea va fi ușoară și vă veți putea bucura mereu de curățenia dorită, în locurile greu accesibile ale ferestrelor și ușilor.

10. Pervazuri și glafuri rezistente

Atunci când alegeți o fereastră, este foarte important să acordați o atenție deosebită și pervazelor și glafurilor. Ele trebuie să corespundă cu calitatea înalta a ferestrelor pe care le alegeți. În acest sens vă vor veni în ajutor specialiștii companiei noastre.

Sperăm să acordați o atenție sporită celor enumerate mai sus și să vă fie de un mare ajutor. Pentru a vă convinge de materia primă enumerată mai sus și, totodată, pentru o consultație mai detaliată vă invităm în showroom-ul nostru, care se află în incinta fabricii de producere. Suntem transparenți și mereu deschiși pentru a oferi soluții de actualitate.