Eleganța ușilor panoramice

Ușile glisante vor decora perfect interiorul dvs spațios. Sunt concepute după un design stilat. La fel ca ușile oscilatoare, acestea se potrivesc perfect pentru încăperile mari cu goluri de perete larg deschise.

În plus, sunt ușor de utilizat la terasele sticluite cu vedere panoramică. Ușile glisante, au o construcție tehnică mai sofisticată, decât alte tipuri de uși. Acest lucru permite ca, cerceveaua, oricare ar fi mărimea ei, să alunece ușor pe șină.

Designerii au prevăzut construcția cu o izolare fonică și termică sporită. Este inofensivă și nu prezintă risc de dezasamblare datorită detaliilor precise ce ancorează cerceveaua în poziția dorită. Ușile au un grad de securitate înalt datorită sticlei special călite, tip triplex și a lacătului cu cheie.

Specificul ușilor panoramice îl prezintă mecanismul, puțin diferit decât cel al ușilor oscilo-culisante. La rotirea mânerului la 180°, se eliberează un set de role de desubtul cercevelei, asemenea roților aeronavei la aterizare. Acestea ridică cerceveaua cu 15 mm în sus și începe deplasarea ei fixă de-a lungul șinei. La fel se poate opri și fixa în locul dorit, prin rotirea înapoi a mânerului. Avantajul acestui mecanism este folosirea ușilor mai ales la spații unde există copii mici. Iubitorii animalelor de companie, pot lăsa întredeschisă ușa pentru un segment ce ar împiedica copiii să iasă accidental afară, dar nu și pentru animale.

Compania noastră va instala ușile rapid și calitativ. În plus specialiștii noștri vor monta și vor regla construcțiile în așa fel încât ea să vă aducă doar satisfacție. Pentru iubitorii de confort, venim cu un plus la aceste uși, montând un sistem electric ce va glisa construcția de la distanță sau de la întrerupător.

De toate aceste beneficii vă puteți bucura doar la compania ”Plastregal”. Pentru a face comandă, vă invităm să ne sunați sau să solicitați un apel, să ne scrieți un email, să ne lăsați un mesaj pe Jivochat, sau să vizitați oficiul nostru.