Importanța ușilor oscilo-culisante

Construcțiile glisante și oscilo-culisante permit proiectarea de încăperi mult mai spațioase decât în mod obișnuit, cu extinderea spațiului prevăzut pentru ușile standard.

Ușile oscilo-culisante nu ocupă deloc spațiu la deschidere și se plasează ușor lângă o masă sau un televizor. Construcția ușilor este dotată cu mecanism ce permite glisarea cercevelei în mod lin de-a lungul șinei. Ele sunt simple și sigure în folosire. Chiar și un copil le poate acționa cu ușurință.

În plus, construcția este dotată cu mecanism anti-furt, care nu îi dă loc de gândit nici unui hoț. Ușile permit o izolație fonică și termică reușită datorită balamalelor inferioare special concepute. Sunt silențioase la deschidere, iar elementele metalice ale ușii sunt acoperite cu un strat special anti-coroziune, fapt ce contribuie la durata de viață a ușii. Un avantaj în plus al ușilor oscilo-glisante, este mecanismul batant, ce permite crearea micro-climei de aerisire a odăii. Un micro-lift special va proteja ușa în starea ei deschisă de la manevre necontrolate.

Compania noastră este pe deplin convinsă în calitatea înaltă și funcționalitatea acestor construcții, ceea ce ne permite să garantăm bucuria dvs în utilizarae acestui tip de uși pe parcursul a cel puțin 10 ani. Ușile companiei noastre își pot găsi utilizarea în mai multe locații: verandă, balcon, bazin, baie, bucătărie de vară, terasă, și chiar pentru separarea unei încăperi în loc de perete despărțitor

Pentru a face comandă, vă invităm să ne sunați sau să solicitați un apel, să ne scrieți un email, să ne lăsați un mesaj pe Jivochat, sau să vizitați oficiul nostru